VPN router

Waarom kiezen voor een VPN-router?

Dit is een lijst met de voordelen die VPN-routers te bieden hebben:

Er zijn vele redenen waarom men een VPN verbinding op de router zou willen instellen. niet ten prooi vallen aan censuur, hackers of privacy-schendende bedrijven (Facebook), organisaties en overheden.


Via een VPN-Router, surf je altijd anoniem en veilig, met al je (draadloos en bedraad) aangesloten apparaten.


Meer flexibiliteit door ondersteuning voor verschillende platforms.

Heb je een smart-tv? Of misschien een console voor streaming zoals Apple TV, Amazon Fire TV of Chromecast? Helaas zijn er geen speciale VPN-apps die ondersteuning voor deze apparaten bieden.Het goede nieuws is dat je ook deze apparaten kunt beveiligen door deze via de VPN-router verbinding te laten maken.

Sommige toonaangevende providers bieden specifieke diensten voor deze platforms (zoals CyberGhost VPN met MediaStreamer DNS). Maar voor krachtigere versleuteling en betere toegang tot je favoriete programma’s is een VPN-router de betere keuze.

Verbinding met een onbeperkt aantal apparaten.

Wanneer je via je router verbinding met VPN-servers maakt kun je met een onbeperkt aantal apparaten een veilige verbinding tot stand brengen. Je kunt de versleutelde verbinding ook met vrienden en gasten delen, zonder dat je je zorgen over het delen van je account hoeft te maken (volgens de servicevoorwaarden van de meeste VPN-diensten is dit verboden).

Eenmalig inloggen - daarna nooit meer.

Veel mensen vergeten vaak in te loggen of in te stellen dat de VPN-app bij het opstarten automatisch wordt geactiveerd. Als je een VPN-router hebt ingesteld, hoef je je daar nooit meer zorgen over te maken. Je hoeft je inloggegevens maar een keer in te voeren en zolang je abonnement geldig is, hoef je dit niet opnieuw te doen! Als je altijd op meerdere apparaten een VPN-dienst gebruikt, is dit een praktische en efficiënte oplossing.

Maak de VPN-verbinding 24/7 beschikbaar.

Als je een favoriete VPN-server hebt die je constant gebruikt, kun je altijd verbinding met deze server maken (mits je router is ingeschakeld). Dit is ook mogelijk door de functie van de VPN-client voor automatisch verbinding maken te gebruiken. Maar naast de hierboven genoemde voordelen bieden VPN-routers een nog eenvoudigere manier om dit te doen.

Voor vragen of kosten kunt u mij bereiken via de onderstaande gegevens